Inghetata de cacao si ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 6963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr a obtine 500 de gr de inghetata e nevoie:
  • 3 oua
  • 300 ml de lapte
  • 1-2 lingura de cacao
  • 1 lingura de faina
  • o lingurita de unt sau margarina
  • ciocolata cu lapte
  • ciocolata ptr ornat si bombonele
  • 150 gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao si ciocolata:

Se amesteca galbenusurile cu 100 de gr de zahar,laptele,faina,cacaoa si untul.Se pune pe foc mic si se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu sa nu se prinda de cratita.Apoi se da sa se raceasca.

Intre timp se bat albusurile spuma cu restul de zahar pa ptr bezele apoi se amesteca cele doua compozitii si se adauga bucatele de ciocolata,apoi se toarna intr-o cutie sau forme si se da la congelator.Cand s-a inghetat se pune in cupe si se orneaza cu bucati de ciocolata si bombonele sau cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca poloneza