Inghetata de capsuni

de MotanLaOale in Dulciuri, 17 Iun 2011 | 2120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 500ml lapte
  • 250ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Budinca se prepara cu laptele conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Ca sa nu faca crusta se pune folie chiar pe suprafata cremei si se lasa pana la racire.


Capsunile se spala si se curata de codite si se mixeaza cu zaharul bine bine.


Frisca se bate bine bine pana devine tare.


Se amesteca toate cele trei componente bine bine si se introduce in congelator asa cu castronul.


Dupa 90 de minute se scoate din congelator, se amesteca cu lingura bine si se baga la loc.


Se repeta operatia de 3-4 ori pentru a fi inghetata cremoasa si sa nu faca ace.


Se pune in caserole si se lasa in congelator pana a doua zi.


Se pune in boluri si se orneaza dupa gust sau chef.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

29.06.2011, 16:57

aalliinnaa07 1

09.04.2012, 23:56

MotanLaOale 1

10.04.2012, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!