Înghețată de pepene rosu

de AndrutzaP in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 5582 vizualizari

COMENTARII (21)

Merisor 1

30.06.2016, 09:57

Ioi, ce bunatate!

diaconta 1

30.06.2016, 10:01

si eu ma gandeam sa fac de pepene

mirela0911 1

30.06.2016, 10:14

Ce bună e!

Bya Ralu 1

30.06.2016, 10:33

ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:37

reisnaor_2006 1

30.06.2016, 10:38

Floryella78 1

30.06.2016, 10:47

Ador pepenele,deci trebuie sa fie super buna!

AndrutzaP 1

30.06.2016, 11:07

Este, intr-adevar foarte buna!!!

daniastefania 1

30.06.2016, 11:13

Imi place!

Renataedina 1

30.06.2016, 11:45

Imi place!

stefy_a 1

30.06.2016, 13:44

pe vremea asta, o asemenea inghetata este binevenita!

Oana 1

30.06.2016, 14:53

Mmm, ce bunatate!

AndrutzaP 1

30.06.2016, 15:03

Multumesc mult dragilorrrr!!!

Gherca Daniela 1

30.06.2016, 16:50

buna

deyutzky 1

30.06.2016, 16:52

cat de buna trebuie sa fie!

miki_a 1

30.06.2016, 17:02

Ce culoare frapanta! Sigur e si delicioasa si racoroasa!

Xandrinne 1

30.06.2016, 20:12

Rocsi 1

30.06.2016, 21:42

adry88 1

30.06.2016, 22:54

ce culoare frumoasa

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:02

Ce racoroasa e!

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:49

Interesant si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce, cu merdenchi (fara zahar)