Înghețată de pepene rosu

de AndrutzaP in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 5534 vizualizari

 

   Este vara si nimic nu poate inlocui o inghetata buna, racoroasa, din fructe. Va propun o inghetata de pepene rosu:)

 

INGREDIENTE

  • 1 bol cuburi pepene rosu (2 felii mari)
  • 150 grame iaurt grecesc (10 % grasime)
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri vodka
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri sirop de cirese negre
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Înghețată de pepene rosu:

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.

   Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.

   Compozitia astfel formata se pune intr-o caserola si se baga la congelator. In primele 2 ore amestecati in ea din 30 in 30 minute pentru a nu se forma cristale de gheata.

   Se serveste cu pofta!

  

TIPS-URI

1

inghetata trebuie scoasa de la congelator cu 30 minute inainte de a fi servita.

2

puteti renunta la vodka, dar aceasta are rolul de a preveni inghetarea "bocna", face inghetata mai "pufoasa".

Daca ti-a placut reteta noastra "Înghețată de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

adry88 1

30.06.2016, 22:54

ce culoare frumoasa

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:02

Ce racoroasa e!

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:49

Interesant si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Dukan