Inghetata de zmeura fara zahar

de Bucataras in Retete diabetici, 5 Mai 2015 | 1847 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun pe o vreme calda ca asta decat o inghetata. Si nu orice fel de inghetata ci o inghetata de zmeura fara zahar!

 

INGREDIENTE

  • 250gr zmeura
  • 6 linguri iaurt
  • 300 gr smantana20% grasime
  • 2 banane
  • indulcitor Green Sugar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura fara zahar:


  1. Pasam zmeura cu ajutorul blenderului si o transformam in piure

  2. Cu ajutorul unei strecuratori separam samburii din piureul de zmeura obtinut

  3. Pasam bine si bananele cu ajutorul unei furculite sau a blederului

  4. Amestecam piureul de banane cu sucul obtinut in urma separarii samburilor din piureul de zmeura

  5. Adaugam indulcitor dupa gust (zahar, miere, Green Sugar, etc)

  6. Adaugam iaurtul si smantana si omogenizam totul bine

  7. Punem compozitia rezultata in masina de inghetata si urmam instructiunile de folosire a acesteia obtinand astfel inghetata pe care o transferam apoi in vase de diferite forme si o dam la congelator pana cel putin a doua zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

robert_badica 1

05.05.2015, 20:50

sanatoasa si gustoasa!

Andra_Constantinescu 1

07.05.2015, 00:06

Buna!

Sim0na 1

08.05.2015, 09:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu ciocolata si zmeura