Inghetata Pina Colada

de papabundetot in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 1200 vizualizari

 

Imi era dor de o inghetata mai ales ca au fost si zile destul de calde in ultima vreme.Asta corelat cu faptul ca la Lidl de luni 24.06.2013 a inceput noua promotie care printre altele contine si o varietate de lichioruri si cockteiluri m-a facut sa ma gandesc la o noua reteta de inghetata. Pot spune ca a iesit tare buna,desi nu contine mare lucru

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 600 ml frisca lichida
  • 100 ml pina colada (lichior)
  • esenta de portocale
  • esenta de cafea
  • zahar dupa gust
  • alune de padure zdrobite
  • zmeura pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Pina Colada:

Frisca lichida am racit-o putin inainte de a o bate cu mixerul, eu nu am batut-o pana s-a intarit complet, am vrut o inghetata mai cremoasa, apoi am adaugat lichiorul, zaharul si am amestecat, apoi esentele iar la sfarsit de tot alunele zdrobite.


Din ora in ora am scos ingheteta din congelator si am mai amestecat-o cu telul ca sa nu faca ace de gheata ,am repetat aceasta opratiune de 3 ori. Am servit apoi inghetata cu cateva alune deasupra si zmeura proaspata.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Pina Colada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

25.06.2013, 15:29

papabundetot 1

25.06.2013, 16:09

he he...acum ca sunt la birou si mie imi ploua in gura dupa o inghetata mai ales ca e si cald

merisor 1

25.06.2013, 20:52

Eeee, abia acum am vazut inghetata asta buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Desert muffins cu biscuiti Oreo