Jambon la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2013 | 5645 vizualizari

 

Fara introducere,trecem direct la masa,ca poate va e foame,sete......

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata jambon ( cca 1,600 kg)
  • 1 capatana usturoi ( din asta crud,de sezon)
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon la cuptor:

Luam bucata de jambon o spalam si o stergem de apa ,o ungem pe ambele parti cu putin ulei de masline,condimentam cu sare,piper si cimbru.Apoi facem mici crestaturi pe suprafata jambonului si introducem cateii de usturoi.Intr-o tava cu gratar,punem putin ulei si apa,si apoi bucata de jambon.Dam la cuptor cca 2 ore.


Din cand in cand mai turnam cate un pic de apa pe suprafata jambonului,il intoarcem dupa o parte pe alta,pana se patrunde toata carnea si capata o culoare rumena.Se serveste cu orice fel de garnitura.


Sa aveti pofta sau pofte....

 

TIPS-URI

1

e bine sa pregatiti cu vreo 1-2 ore inainte de a baga la cuptor,sa intre bine aromele condimentelor

2

puteti folosi si altfel de condimente,fiecare in functie de preferinte...

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

iri_iri 1

20.06.2013, 14:31

Bunica 1

20.06.2013, 19:20

Cleme!

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 15:28

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor