Jambon la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2013 | 5435 vizualizari

 

Fara introducere,trecem direct la masa,ca poate va e foame,sete......

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata jambon ( cca 1,600 kg)
  • 1 capatana usturoi ( din asta crud,de sezon)
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon la cuptor:

Luam bucata de jambon o spalam si o stergem de apa ,o ungem pe ambele parti cu putin ulei de masline,condimentam cu sare,piper si cimbru.Apoi facem mici crestaturi pe suprafata jambonului si introducem cateii de usturoi.Intr-o tava cu gratar,punem putin ulei si apa,si apoi bucata de jambon.Dam la cuptor cca 2 ore.


Din cand in cand mai turnam cate un pic de apa pe suprafata jambonului,il intoarcem dupa o parte pe alta,pana se patrunde toata carnea si capata o culoare rumena.Se serveste cu orice fel de garnitura.


Sa aveti pofta sau pofte....

 

TIPS-URI

1

e bine sa pregatiti cu vreo 1-2 ore inainte de a baga la cuptor,sa intre bine aromele condimentelor

2

puteti folosi si altfel de condimente,fiecare in functie de preferinte...

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

iri_iri 1

20.06.2013, 14:31

Bunica 1

20.06.2013, 19:20

Cleme!

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 15:28

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat si puree cu unt