Jeleu de corcoduse rosii

de iry-gabriela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 4727 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

18.07.2012, 21:18

woow, de corcoduse n-am facut niciodata, super!!!

Panacris 1

18.07.2012, 21:38

Interesant!

iry-gabriela 1

18.07.2012, 21:40

merisor panacris

gaby_duceag 1

18.07.2012, 22:54

nu prea am inteles aici "cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul. "
-pasta obtinuta,nu?
ca zeama e cea pe care o scurgi

iry-gabriela 1

19.07.2012, 05:25

nu ramaii cu zeama si o parte din pulpa corcoduselor ,restul il arunci

MotanLaOale 1

19.07.2012, 08:49

Lau 1

19.07.2012, 08:56

interesant

mamaieelena 1

19.07.2012, 08:57

bun

laura_n 1

19.07.2012, 09:41

Iri, m-ai cucerit cu asa deliciosenie

Rocsi 1

19.07.2012, 10:51

ce minunat!

diaconta 1

19.07.2012, 10:55

n-am mancat niciodata corcoduse dar cred ca-i foarte bun

Sim0na 1

19.07.2012, 14:19

N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i tare bun!
Faina poza de la avatar

Bya Ralu 1

19.07.2012, 15:01

fain

alinutzika 1

19.07.2012, 17:23

faina reteta!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:38

place

iry-gabriela 1

19.07.2012, 20:35

ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dora