Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de iry-gabriela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 4727 vizualizari
Merisor 1
woow, de corcoduse n-am facut niciodata, super!!!
Panacris 1
Interesant!
iry-gabriela 1
merisor panacris
gaby_duceag 1
nu prea am inteles aici "cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul. " -pasta obtinuta,nu? ca zeama e cea pe care o scurgi
nu ramaii cu zeama si o parte din pulpa corcoduselor ,restul il arunci
MotanLaOale 1
Lau 1
interesant
mamaieelena 1
bun
laura_n 1
Iri, m-ai cucerit cu asa deliciosenie
Rocsi 1
ce minunat!
diaconta 1
n-am mancat niciodata corcoduse dar cred ca-i foarte bun
Sim0na 1
N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i tare bun! Faina poza de la avatar
Bya Ralu 1
fain
alinutzika 1
faina reteta!
gaby_gabytza 1
place
ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 20:19
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Rocsi
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!