Jeleu de corcoduse rosii

de iri_iri in Dulceata / Gem, 18 Iul 2012 | 2075 vizualizari

 

...aceasta reteta o am de foarte multi ani , cam de vreo 12 ani, din revista practic in bucatatrie. acest jeleu il putem folosi nu numai la clatite dar merge foarte bine si la ornat torturile,pentru inghetata si chear pentru cheguri.

 

INGREDIENTE

  • 2kg de corcoduse ,
  • 2l apa,
  • 1kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de corcoduse rosii:

se spala corcodusele si se pun la fiert cu apa.


cand au fiert corcodusele se strecoara si se paseaza bine ,iar zeama obtinuta se pune la fiert cu zaharul.


spuma care se va forma se va scoate si se va lasa la fiert pana se va face o pasta semi groasa.


se pune in borcane fierbinte(mie mi-a iesit 4 borcane de 400 gr).


sa aveti pofta la orice il veti folosi!

 

TIPS-URI

1

se pot folosi si corcodusele galbene (va iesi la culoare un pic mai deschisa )

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de corcoduse rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alinutzika 1

19.07.2012, 17:23

faina reteta!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:38

place

iri_iri 1

19.07.2012, 20:35

ma bucur ca place si chear va sfatuiesc sa o faceti pt ca va poate ajuta atunci cand nu aveti inspiratie la diverse dulciuri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura