Jelly&Chocolate Cookies

de laylalala in Prajituri, 6 Noi 2010 | 1650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 400 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 100 gr jeleuri
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jelly&Chocolate Cookies:

Incinge cuptorul la 190˚C.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.

Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jelly&Chocolate Cookies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

maria_claudia 1

06.11.2010, 20:59

Corinuta 1

07.11.2010, 00:16

vanilla 1

09.11.2010, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata