"Kabsa" cu pui

de Mihaela11_jo in Pui, 13 Dec 2010 | 8089 vizualizari

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 21:31

RuxyRux 1

13.12.2010, 21:32

Arata intr-un mareee fel...si multumesc ca imparti cu noi din arta culinara orientala....retete delicioase...le apreciez foarte mult!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:37

Multumesc retetegg

diaconta 1

13.12.2010, 21:37

ce mancare sofisticata si interesanta bravo Mihaela

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:38

Multumesc Ruxy;varietatea condimenteleor orientale e extraordinara
In plus stafidele ii dau o aroma deosebita; si e si foarte usor de facut, cand ai musafiri multi ca in tarile arabe

La Ancuta 1

13.12.2010, 21:43

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:43

Multumesc Dia!
Orezul in tarile arabe este garnitura de baza si se gateste in foarte multe variante

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:44

Multumesc postavaru; esti invitata la masa

silvi0ara 1

13.12.2010, 21:46

Mihaele,sper ca mai ai si pentru mine o portie.

LUK 1

13.12.2010, 21:49

frumos si interesant5

mena29 1

13.12.2010, 22:17

Ce bine arata si ce reteta interesanta

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:17

Sylvie azi a nins si am stat acasa, asa ca am facut o portie mareeeeeeeee!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:18

Multumesc Mena

kamy 1

14.12.2010, 00:17

eu cand vad cate ingrediente sunt ma gandesc deja ca-i ceva complicat 5f

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 07:34

Kamy multumesc; dimpotriva este foarte simpla; este una din primele mancaruri arabe pe care am invatat-o tocmai din acest motiv

aziz 1

14.12.2010, 07:53

beiii carnea facuta in groapa in pamint este atit de buna ca nu i-ti dai seama cind ai terminat de mincat ,,oaia,,

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 08:04

Multumesc Um Jamal; numai cine a mancat-o o data stie ce buna este

aziz 1

14.12.2010, 08:28

miha de cita vreme esti in Iordania?

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 09:02

29 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:07

ce festin mai greu aici sa procur ingredientele necesare ,seminte de pin tot intreb peste tot si nu au [ am gasit acum 3 ani in Cehia], de atunci ...], cat despre lamai uscate

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:09

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:49

Draga Mihaela, semintele de pin se pot inlocui cu arahide( jumatati);

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:50

Multumesc Motan!!!!!!

nadina73 1

14.12.2010, 22:53

bun trebuie sa fie

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 23:18

Multumesc Nadine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla