si eu l-am facut si nu a iesit asa cum ar fi trebuit, la fel am facut si eu un tort din el, dar am zis k nu are rost sa-l mai postez pt k induc fetele in eroare, k lor trebuie sa le iasa, dar poate acum k am vazut k si tu ai postat o sa le dau si eu o idee in cazul in care nu iese bn...arata f bn kadir-ul tau
pusikmea am citit cand ai povetsit la miha si am vazut explicatiile fetelor, recunosc ca m-am grabit rau si era tarziu noaptea si eram obosita dar am sa mai incerc sa-l fac si am sprante ca-mi iese! daca faci si tu il poti numi Kadir katine!daca nu ai curaj, vezi la mottoul lui mihasa-l urmezi de 2 ori!
miha chiar te rog si mai am intrebari inca din astea ca la gradi, adica eu tot incerc la dulciuri dar desi ies divin la gust nu-mi stau mie inca bine cremele astea si blaturile, asa ca invata-ma! deci pe pasi marunti marunti sa-mi zici si mie dacaai timp exact cum faci cand pui crema aia de oua peste zaharul ars, asta operatiune e pe foc sau la rece??? mare nedumerire am! iertati ignoranta si astept rapsuns de la mai mari!
mihule stai linistita ca nu te vedeam mare ''acolo'' eu te urcasem ''la epoleti''
meris de sfat, eu facusem pe foc deci, de aici a iesit ''kamine''data viitoare stiu