Kataif

de Oana in Prajituri, 11 Ian 2010 | 23907 vizualizari

COMENTARII (18)

madi_marin 1

11.01.2010, 09:43

mmmm.....o nebunie de desert. e pe lista ....

Oana 1

11.01.2010, 11:15

Ma bucur ca iti place

Miha 1

11.01.2010, 12:47

Cu crema de vanilie n-am facut niciodata. Super de delicios arata!

ramo_cata 1

11.01.2010, 17:15

gaby_duceag 1

11.01.2010, 17:17

cred ca mi-ar placea si mie asta!!!!

Oana 1

11.01.2010, 19:29

Miha, se mi face si alt fel? eu am gasit reteta asta si asa mult mi-a placut Cel putin crema de vanilie este extraordinara Data viitoare pun mai multa crema

Bucataras 1

11.01.2010, 19:30

io sint fericitul cistigator al unei portii. extraordinar!

Teo 1

11.01.2010, 20:33

ahaa,e ceva mai racoros...asa mai da!

Oana 1

11.01.2010, 21:24

Bunica 1

12.01.2010, 12:17

Foarte bun ! Deasupra se pot pune taietie amestecati cu frisca. Reteta turceasca este fara crema. Numai cu frisca si taitei. Dar din experienta va spun ca este mai bun cu crema. >Eu am facut cu si fara crema.. Sunt invidioasa pe "Bucataras" care a beneficiat de o portie. Oana... esti partinitoare...

Oana 1

12.01.2010, 14:50

Bunica, cand termini cu regimul te invit la masa

Bunica 1

12.01.2010, 22:13

Mai am! ma astepti asa cateva luni ? Atunci, poate, o sa-mi permit o portioara . Multumesc esti o draguta

Oana 1

12.01.2010, 22:44

Mai Buni, vrei sa te faci manechin?? Sa stii ca te astept

Bucataras 1

12.01.2010, 22:48

Buni zice ca a preluat dieta lui Nutri si se simte beton

Michelle 1

25.01.2010, 17:55

Oana 1

25.01.2010, 20:21

Multumesc Si bravo Buniiii!

Rodie 1

07.10.2010, 23:54

uu yummy, pare gustos!

elena1988 1

08.03.2011, 09:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si frisca