Kebab libanez de pui

de RuxyRux in Pui, 23 Feb 2017 | 521 vizualizari

 

Pasii m-au purtat astazi in bucataria Orientului, acolo unde cele mai deosebite arome si gusturi se imbina perfect intr-un adevarat rasfat culinar!
O reteta de colectie...si numarul 1200!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 7 linguri iaurt
  • 1 lingurita condiment oriental 7 piper
  • zeama de la 3/4 lamaie
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura de Ketchup dulce
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • betisoare de frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab libanez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.


Se prepara marinata din iaurt, ketchup si restul ingredientelor sau se adauga pur si simplu pe rand, toate ingredientele peste bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat o ora.


Se tin betisoarele de frigarui in ulei de susan, cat timp sta si carnea la marinat.


Se fac frigaruile, se pun pe gratarul incins si uns cu ulei de masline si se rumenesc.


O bunatate, noi am mancat cu salata tabouleh si cu salata hummus...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab libanez de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

26.02.2017, 15:53

Ooooo, ce bunatate!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:15

Multumesc Dantes!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:16

Miki scumpa mea...ma lasi fara cuvinte de fiecare data....este adevarat ca am o pasiune asa cum spui pentru frumosul ce ne inconjoara, chiar si in bucate iti multumesc! esti minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc