Kebab libanez de pui

de RuxyRux in Pui, 23 Feb 2017 | 1159 vizualizari

 

Pasii m-au purtat astazi in bucataria Orientului, acolo unde cele mai deosebite arome si gusturi se imbina perfect intr-un adevarat rasfat culinar!
O reteta de colectie...si numarul 1200!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 7 linguri iaurt
  • 1 lingurita condiment oriental 7 piper
  • zeama de la 3/4 lamaie
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura de Ketchup dulce
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • betisoare de frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab libanez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Se prepara marinata din iaurt, ketchup si restul ingredientelor sau se adauga pur si simplu pe rand, toate ingredientele peste bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat o ora.

Se tin betisoarele de frigarui in ulei de susan, cat timp sta si carnea la marinat.

Se fac frigaruile, se pun pe gratarul incins si uns cu ulei de masline si se rumenesc.

O bunatate, noi am mancat cu salata tabouleh si cu salata hummus...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab libanez de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

26.02.2017, 15:53

Ooooo, ce bunatate!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:15

Multumesc Dantes!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:16

Miki scumpa mea...ma lasi fara cuvinte de fiecare data....este adevarat ca am o pasiune asa cum spui pentru frumosul ce ne inconjoara, chiar si in bucate iti multumesc! esti minunata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Dulceata de mere

de Lau 9

ieri la 20:00

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi