Kefta de curcan

de Poliana in Curcan, 7 Aug 2012 | 9910 vizualizari

COMENTARII (49)

MotanLaOale 1

07.08.2012, 08:10

diaconta 1

07.08.2012, 08:17

nu puteai si tu sa le zici chiftele,sa nu ne incurci cu kefta)))
sa va fie de bine dupa asa mancare buna

Mutulica 1

07.08.2012, 08:22

Da , Dia are dreptate , sunt un fel de chiftele . Poate mai postezi din fabuloasa bucatarie libaneza . Mi-a placut !

LUK 1

07.08.2012, 08:27

buna buna

Poliana 1

07.08.2012, 08:51

Motanel, multumesc!

Poliana 1

07.08.2012, 08:51

Dia, chiftele...chiftele, dar nu suna mai bine kefta? Voiam sa fiu si eu mai interesanta

Poliana 1

07.08.2012, 08:52

Mutulica, o sa incerc sa mai fac si altele, ma bucur ca-ti plac!

Poliana 1

07.08.2012, 08:52

Luk, multumesc!

diaconta 1

07.08.2012, 08:56

tu esti interesanta Paula

Poliana 1

07.08.2012, 09:09

Ooo, Dia...ma faci sa rosesc de-a binelea dar sigur despre mine e vorba?

Panacris 1

07.08.2012, 09:09

Super delicioase keftelele tale

diaconta 1

07.08.2012, 09:26

eeeii cum sa nu

Poliana 1

07.08.2012, 09:30

Cris, ma bucur ca-ti plac!!!

Poliana 1

07.08.2012, 09:32

Dia

diaconta 1

07.08.2012, 09:36

cam in 2 ore plec spre Cluj

laura_n 1

07.08.2012, 09:36

super bune

Poliana 1

07.08.2012, 09:43

Dia, serios?? si cat stai pe aici? Sa vad cum facem sa ne intalnim

Poliana 1

07.08.2012, 09:44

Laura multumesc frumos!

diaconta 1

07.08.2012, 09:56

nu stau,voi fi cam pe fuga.sper sa gasesc adresa.

Poliana 1

07.08.2012, 10:04

Dia, deci vii in cluj, si nu ai timp de o cafea cu mine?

Merisor 1

07.08.2012, 10:05

supeer!!

T I M E A 1

07.08.2012, 10:06

Minunata reteta

Bya Ralu 1

07.08.2012, 10:12

super

Miha 1

07.08.2012, 10:52

fain

Mitinita 1

07.08.2012, 11:09

imi place si mie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din piept de curcan