Kinder "Milch Schnitte"

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 14416 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri mari de cacao
  • 3 linguri miere
  • coaja de la o lamaie
  • praf de copt
  • 100 ml ulei

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina alimentara
Portii: 18
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder "Milch Schnitte":

Batem albusurile cu un praf de sare ,zaharul si zaharul vanilat ,adaugam pe rand galbenusurile,coaja de lamaie,mierea ,uleiul si faina amestecata cu cacaua si praful de copt cernute.


Dam la cuptor pentru 35 de min(testul scobitorii).Cand este rece il taiem in doua.


Pentru crema hidratam gelatina in 50 ml apa rece.Batem frisca nu foarte tare impreuna cu esenta de vanilie,adaugam mierea si gelatina hidratata.


Punem crema intre foi si o lasam la frigider pana se intareste.


Taiem prajitura felii potrivite(nici prea groase,nici prea subtiri) si decoram cu glazura de ciocolata.(optional)


Noua ne place mult ciocolata dar merge foarte bine si fara glazura.













 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder "Milch Schnitte"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Cris2711 1

27.09.2013, 11:48

cum arata!

marcelika 1

27.09.2013, 23:55

la favoriteeee !!!

Lavinia 1

28.09.2013, 09:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gauffre cu caramel