Kinder "Milch Schnitte"

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 13950 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri mari de cacao
  • 3 linguri miere
  • coaja de la o lamaie
  • praf de copt
  • 100 ml ulei

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina alimentara
Portii: 18
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder "Milch Schnitte":

Batem albusurile cu un praf de sare ,zaharul si zaharul vanilat ,adaugam pe rand galbenusurile,coaja de lamaie,mierea ,uleiul si faina amestecata cu cacaua si praful de copt cernute.


Dam la cuptor pentru 35 de min(testul scobitorii).Cand este rece il taiem in doua.


Pentru crema hidratam gelatina in 50 ml apa rece.Batem frisca nu foarte tare impreuna cu esenta de vanilie,adaugam mierea si gelatina hidratata.


Punem crema intre foi si o lasam la frigider pana se intareste.


Taiem prajitura felii potrivite(nici prea groase,nici prea subtiri) si decoram cu glazura de ciocolata.(optional)


Noua ne place mult ciocolata dar merge foarte bine si fara glazura.













 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder "Milch Schnitte"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Cris2711 1

27.09.2013, 11:48

cum arata!

marcelika 1

27.09.2013, 23:55

la favoriteeee !!!

Lavinia 1

28.09.2013, 09:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din albusuri, cu stafide