Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:)

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 3010 vizualizari

 

Aceste fursecuri de Craciun le-am pregatit pentru prima data.Eu le-am facut sub forma de Cookies ca asa imi plac mai mult.Si acum hai sa trecem la scris reteta:).

 

INGREDIENTE

    • 300 gr. faina
    • 1 lingurita de bicarbonat
    • 300 gr. alune macinate
    • 300 gr. zahar
    • 1 varf de sare
    • 1 lingurita scortisoara
    • 2 oua
    • 200 gr.margarina sau unt (eu am preparat cu unt:) )
Pentru ornat:
  • nuca macinata
  • dulceata
  • ciocolata menajera
  • jumatati de nuci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:):

Se amesteca toate ingredientele,eu le-am mixat.Aluatul se pune la rece pentru vreo 2-3 ore.


Se intinde apoi cu sucitorul ,cu o grosime de circa 3 cm,apoi cu un pahar se formeaza fursecurile.


Se aseaza una langa cealalta pe o tava acoperita cu hartie de copt,daca nu aveti merge si unsa cu margarina.


Se adauga circa 10 -12 minute la 200° Celsius.


Apoi se scot de la cuptor, se dau prin dulceata incalzita pe aragaz, apoi se dau prin nuca macinata.Apoi se reaseaza din nou una langa cealalta pe tava.


Ciocolata se topeste intr-o craticioara pe aragaz ,apoi se orneaza deasupra,si se pun jumatati de nuca de decor.


Pofta buna!


Se pregatesc cu cateva saptamani inainte de Craciun!

 

TIPS-URI

1

nuca

2

dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Kissinger Brötchen-Fursecuri cu ciocolata si nuci:)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

20.11.2012, 18:50

Deci cum spuneam...desert delicios de la Cris...cu alune! Imi place ca ai preferat unt, felicitari Cris!

Cris2711 1

20.11.2012, 19:52

au iesit atat de bune

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:09

arata senzational

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rotite NuSi