Kolokithopitta

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 10087 vizualizari

 

Friganele din dovlecei a la Grecia!Mie una imi plac tare mult dovleceii,lucru pe care l-am descoperit de curand si de atunci l-am gatit in o mie si una de feluri,rar am facut de doua ori la fel.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovlecei
  • 1 ceapa medie,data pe razatoare
  • 150 gr branza feta,sfaramata
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde,tocat marunt
  • 1 lingura menta,tocata
  • 3 oua
  • ulei ptr prajit (depinde cum il prajesti)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kolokithopitta:

Se da dovleacul pe razatoare,eu il dau cu tot cu coaja,se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare

Bate ouale usor si amesteca cu toate ingredientele cu exceptia dovleacului ras.

Se scurge dovlecelul ras de zeama  si se adauga la mixtura.

Se prajeste in uleiul incins,eu le prajesc in tava la cuptor.

Se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kolokithopitta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zucchini cu telemea