Krem a la krem, o bunatate de prajitura

de Miha in Prajituri, 11 Mai 2009 | 375396 vizualizari

COMENTARII (164)

gaby_duceag 1

29.10.2009, 15:10

am revenit in zona asta.am recomadat unei amice ce avea dilema pe ziua de azi:"ce fac la desert?"..si i-a placut tare mult..la fel ca si mie

Miha 1

29.10.2009, 16:51

Bine ai revenit Gabi draga!

luk06 1

30.10.2009, 10:11

Am facut si eu prajitura.Este nemaipomenit de buna.

Miha 1

30.10.2009, 10:53

Michelle 1

08.11.2009, 11:44

itza_mesesan 1

29.01.2010, 11:55

sa-ti bagi picorul in ea prajitura sa ma scuzi dar mie nu mi-a iesit deloc nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

29.01.2010, 12:03

Itza, ce s-a intamplat? Ce n-a iesit?

madi_marin 1

29.01.2010, 12:22

n+are cum sa nu iasa din prima. e asa de usor de facut.....

itza_mesesan 1

29.01.2010, 12:24

pai nu mi-a crescut deloc ......am respectat cu sfintenie ce a ce ai scris ,am pus-o in tava in hartie de copt si tot sa turtit .la inceput a crescut f tare si pe urma s-a lasat.(

Miha 1

29.01.2010, 12:34

Itza, inseamna ca ti-a iesit intocmai cum trebuia sa iasa. Blatul nu este pufos, are o consistenta umeda, de aceea nu necesita insiropare. Macar l-ai gustat sa vezi cat e de bun inainte de a-ti baga picioarele?

itza_mesesan 1

29.01.2010, 13:18

dar asa de subtire era ....cam de un deget ....si mi sa si prin un pic adica s-a ares un pic cu toate ca a l-am lasat atat timp cat ai zis tu 30 de minute . in fine sper ca nu te-ai suparat pe mine ....oricum nu renunt eu si nu ma dau batuta ...intr-o zi o sa stiu si eu sa fac prajituri

Miha 1

29.01.2010, 13:36

Itza, inaltimea blatului nu e mai mare de 2 cm. Poate chiar 1.5 Cat despre faptul ca ti s-a ars un pic...asta depinde de cuptorul fiecaruia. De asta am si specificat in reteta "Se apasa blatul cu degetul, daca adancitura dispare imediat, inseamna ca e copt." Cu un cutit bine ascutit poti da deoparte pojghita arsa de pe fundul blatului si termina de facut prajitura. Ai sa vezi cat e de buna si atunci te vei impulsiona sa o mai faci o data. Si atunci o sa iasa perfect. E atat de usor de facut! Daca ai orice fel de nelamuriri sunt aici.

itza_mesesan 1

29.01.2010, 13:57

ce dulce si simpatica esti(sunteti).iti multumesc frumos .blatul lam aruncat am facut un alt blat de tort si am folosit crema de la krem a la krem si tin sa te anunt ca e deliciosa prajitura.inca odata sa ma ierti ca poate nu ar fii trebuit sa vb asa cu tine dar ...eram suparata.

madi_marin 1

29.01.2010, 14:02

Miha, mai trece o ,,victima,, in carnetelul tau.....

Miha 1

29.01.2010, 14:37

Vaiii...Itza...ai aruncat bunatate de blat! Nu sunt suparata pe tine, dar data viitoare sa intrebi daca ceva nu ti-e clar! Nu am nici un interes sa prezint retetele anapoda, ba dimpotriva. Imi place sa fac cat mai multe "victime" vorba lui Madi.

gaby_duceag 1

29.01.2010, 14:56

adica io-s victima ta?

Miha 1

29.01.2010, 15:32

A mea esti pe vecie!

luminita20_2006 1

16.08.2010, 19:33

miha in lista de poze a 4 mai exact vad un krem a la krem putin diferit ce fel este?

diaconta 1

16.08.2010, 22:10

si eu sunt indragostita de reteta astafoarte simplu,chiar de am incercat sa inlocuiesc crema Ole cu cea de vanilie nu a fost acelasi lucru asa ca m-am lecuit si Ole sa fie

Miha 1

21.08.2010, 00:17

"miha in lista de poze a 4 mai exact vad un krem a la krem putin diferit ce fel este?" Luminita, este un krem a la krem, cu crema dubla. Un strat de vanilie si unul de ciocolata.

Miha 1

21.08.2010, 00:19

Claudia, cu Crem Ole de vanilie n-am incercat, dar daca zici ca nu-i bun raman la varianta cu ciocolata.

onuta 1

22.10.2010, 12:50

minunatiile lui miha.

Miha 1

22.10.2010, 13:21

Onuta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajtura Shadow