Lamb cupcakes

de Meea in Dulciuri, 13 Dec 2016 | 328 vizualizari

 

         La multi ani, taticule! 

         Deja il cunoasteti pe eroul cu 3 fete, aka tatal meu!  Nu pot sa cred ca a trecut un an de cand am facut primul meu tort pentru el, in forma de mielut. Cat de draguut a fost, asa-i ? Anul acesta m-am gandit sa continui pe aceeasi tema, pentru ca, dupa cum stiti, tatalui meu ii plac la nebunie oile. O turma de oi pe care am pastorit-o si eu de ataaatea ori! Cel mai amuzant lucru la turma tatalui meu .este numele fiecarei oi: Smerita, Breaza,Oachesa etc. hahaha:)). 

          Nu o dam in sensibilitati, insa vreau sa ii multumesc tatalui meu pentru fiecare strop de dragoste si de rabdare pe care l-a pus in inimile noastre. Se spune ca familia nu ti-o poti alege, este adevarat, pentru ca eu una nu as fi putut sa imi aleg un tata atat de iubitor si atat de perfect! Dar, Domnul stie sa aleaga ce este cel mai bun pentru noi si astfel l-a creat pe tata sa ne fie sprijin si sa ne iubeasca toata viata lui, pe noi, cele 3 fete ale lui! TE IUBIM NESPUS!

          Nu as putea sa exprim prin cuvinte emotia lui de copil mic pe care am vazut-o cand am strigat toate "LAA MULTI ANII!!" si am venit cu "turma " de oite si cu cadoul pentru el. Era ataat de fericit si tot striga "beeee" si "hai oita dupa  mine", exact ca un copil micut, entuziasmat de noua lui jucarie. Si cum astazi este duminica, dimineata am fost la biserica. Nici nu am apucat sa terminam de mancat masa de pranz de dupa biserica, ca deja se tot invartea in jurul "turmei" nerabdator sa poata manca macar o briosa! Au fost ataaat de buuune!  Nici nu credeam ca oile pot fi atat de dulci hahaa:)) 

*Da, nu am apucat nici de data aceasta sa fac poza brioselor in interior. Asa se intampla cand faci prea buna mancarea si nu apuci sa o pozezi in urmatorele 10 minute haha:)).

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente ( 9 briose):
  • 100 g faina
  • un praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 100 g zahar brun (pudra)
  • 1 ou
  • 100 ml frisca lichida
  • Ingrediente crema:
  • 250 g mascarpone
  • 100 g ciocolata
  • 50 g zahar brun (pudra)
  • Decor:
  • marshmallows
  • bomboane M&M
  • scobitori
  • stickere cap de mielut
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamb cupcakes:



Pentru pregatirea brioselor, amestecam faina, sarea, cacaua si praful de copt. Separat, mixam untul topit impreuna cu zaharul 2 minute. Adaugam apoi si oul si continuam mixarea. Punem amestecul de faina peste amestecul de unt si mixam usor. Separat, batem frisca pana cand devine o spuma tare. Adaugam si frisca batuta si continuam mixarea. Punem aluatul in foitele pentru briose si dam tava la cuptor pana cand briosele trec testul cu scobitoarea.


In mijlocul fiecare briose, scobim un mic dop si il scoatem afara, lasand o gaura in briosa. Umplem gaura cu bucati de M&M tocate.


Pentru delicioasa crema de ciocolata, mixam branza mascarpone cu zaharul brun.

Topim ciocolata cu 50 ml ulei.Ciocolata topita si racita o adaugam peste branza de mascarpone si mixam 4-5 minute.


Decor: Punem crema peste fiecare briosa. Taiem bucatile de marshamllows in 4. In fiecare bucata de marshmallows punem jumatate de scobitoare si intepam briosa. Asa vom crea lana mieilor.


Capul de miel il lipim si pe el pe o scobitoare si intepam briosa in fata. Siii gaata treaba!!

 

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsbymeea.blogspot.ro/2016/10/lamb-cupcakes.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamb cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Meea 1

15.12.2016, 14:48

Aaa am inteles si eu Diana 😂😂 te pup!

miki_a 1

17.12.2016, 15:31

La multi ani!!! Sa va bucurati si sa aveti cat mai multe momente frumoase impreuna!

Meea 1

17.12.2016, 22:28

Multumim :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata