Lambada cu salau si somon

de Oana in Somon, 16 Oct 2009 | 8075 vizualizari

 

Denumire data de Cata :), idee preluata din neuitata noastra croaziera :)

 

INGREDIENTE

  • un file de salau- 250g
  • un file somon- 250g
  • o jumatate de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salvie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lambada cu salau si somon:

Fileurile de peste se spala, se verifica sa nu mai aiba oase si se taie bastonase lungi de 15 cm. Se aseaza bastonasele de somon unul laga altul, apoi cele de salau se intercaleaza, formad un grilaj, un fel de impletitura. Se aseaza grilajele intr-un vas de iena, se ung cu ulei, apoi se stoarce deasupra zeama de la lamaie adaugandu-se si pulpa de la lamaie. Se condimenteaza, se acopera vasul cu o folie si se lasa cel putin o ora la frigider, sa se marineze. Se baga apoi vasul in cuptorul preincalzit, adaugand si o cescuta de apa. Se lasa la cuptor 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lambada cu salau si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

17.10.2009, 12:35

Super idee, Oana! Am sa fac si eu neaparat.

Luciana 1

27.10.2009, 18:26

Foarte originaaallll...sa ma bati si nu-mi dadea asa o combinatie in minte...
si f rapid de facut...am sa-i fac si eu lui Kevin zilele astea...in ultimul timp vad ca nu prea mai papa peste, daca combin somonul cu file de pui, il pacalesc sigur...si daca ii mai pun si baby tomato alaturi...al meu e!mancat si saturat!
Revin cu impresii...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor