Lambada cu salau si somon

de Oana in Somon, 16 Oct 2009 | 8217 vizualizari

 

Denumire data de Cata :), idee preluata din neuitata noastra croaziera :)

 

INGREDIENTE

  • un file de salau- 250g
  • un file somon- 250g
  • o jumatate de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salvie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lambada cu salau si somon:

Fileurile de peste se spala, se verifica sa nu mai aiba oase si se taie bastonase lungi de 15 cm. Se aseaza bastonasele de somon unul laga altul, apoi cele de salau se intercaleaza, formad un grilaj, un fel de impletitura. Se aseaza grilajele intr-un vas de iena, se ung cu ulei, apoi se stoarce deasupra zeama de la lamaie adaugandu-se si pulpa de la lamaie. Se condimenteaza, se acopera vasul cu o folie si se lasa cel putin o ora la frigider, sa se marineze. Se baga apoi vasul in cuptorul preincalzit, adaugand si o cescuta de apa. Se lasa la cuptor 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lambada cu salau si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

17.10.2009, 12:35

Super idee, Oana! Am sa fac si eu neaparat.

Luciana 1

27.10.2009, 18:26

Foarte originaaallll...sa ma bati si nu-mi dadea asa o combinatie in minte...
si f rapid de facut...am sa-i fac si eu lui Kevin zilele astea...in ultimul timp vad ca nu prea mai papa peste, daca combin somonul cu file de pui, il pacalesc sigur...si daca ii mai pun si baby tomato alaturi...al meu e!mancat si saturat!
Revin cu impresii...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de somon