Lambada cu salau si somon

de Oana in Somon, 16 Oct 2009 | 5262 vizualizari

 

Denumire data de Cata :), idee preluata din neuitata noastra croaziera :)

 

INGREDIENTE

  • un file de salau- 250g
  • un file somon- 250g
  • o jumatate de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salvie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lambada cu salau si somon:

Fileurile de peste se spala, se verifica sa nu mai aiba oase si se taie bastonase lungi de 15 cm. Se aseaza bastonasele de somon unul laga altul, apoi cele de salau se intercaleaza, formad un grilaj, un fel de impletitura. Se aseaza grilajele intr-un vas de iena, se ung cu ulei, apoi se stoarce deasupra zeama de la lamaie adaugandu-se si pulpa de la lamaie. Se condimenteaza, se acopera vasul cu o folie si se lasa cel putin o ora la frigider, sa se marineze. Se baga apoi vasul in cuptorul preincalzit, adaugand si o cescuta de apa. Se lasa la cuptor 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lambada cu salau si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Irina 1

17.10.2009, 12:35

Super idee, Oana! Am sa fac si eu neaparat.

Luciana 1

27.10.2009, 18:26

Foarte originaaallll...sa ma bati si nu-mi dadea asa o combinatie in minte...
si f rapid de facut...am sa-i fac si eu lui Kevin zilele astea...in ultimul timp vad ca nu prea mai papa peste, daca combin somonul cu file de pui, il pacalesc sigur...si daca ii mai pun si baby tomato alaturi...al meu e!mancat si saturat!
Revin cu impresii...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Somon cu masline la cuptor