Lambada cu salau si somon

de Oana in Somon, 16 Oct 2009 | 5079 vizualizari

 

Denumire data de Cata :), idee preluata din neuitata noastra croaziera :)

 

INGREDIENTE

  • un file de salau- 250g
  • un file somon- 250g
  • o jumatate de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • salvie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lambada cu salau si somon:

Fileurile de peste se spala, se verifica sa nu mai aiba oase si se taie bastonase lungi de 15 cm. Se aseaza bastonasele de somon unul laga altul, apoi cele de salau se intercaleaza, formad un grilaj, un fel de impletitura. Se aseaza grilajele intr-un vas de iena, se ung cu ulei, apoi se stoarce deasupra zeama de la lamaie adaugandu-se si pulpa de la lamaie. Se condimenteaza, se acopera vasul cu o folie si se lasa cel putin o ora la frigider, sa se marineze. Se baga apoi vasul in cuptorul preincalzit, adaugand si o cescuta de apa. Se lasa la cuptor 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lambada cu salau si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

17.10.2009, 12:35

Super idee, Oana! Am sa fac si eu neaparat.

Luciana 1

27.10.2009, 18:26

Foarte originaaallll...sa ma bati si nu-mi dadea asa o combinatie in minte...
si f rapid de facut...am sa-i fac si eu lui Kevin zilele astea...in ultimul timp vad ca nu prea mai papa peste, daca combin somonul cu file de pui, il pacalesc sigur...si daca ii mai pun si baby tomato alaturi...al meu e!mancat si saturat!
Revin cu impresii...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI