Langosi cu cas si verdeata

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 5074 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata (25 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingutita sare

Umplutura:

  • 1 cas mic
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 fire marar proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cas si verdeata:

Punem drojdia intr-o canita, adaugam zaharul, putina apa calduta si omogenizam.

Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia.

Adaugam sarea, uleiul si framantam un aluat elastic, care nu se lipeste de maini. 

Acoperim vasul cu un prosop si lasam sa creasca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Intr-un bol punem casul, crema de branza, smantana, verdeata, oul, sare dupa gust si omogenizam.

Scoatem aluatul pe masa infainata si framantam putin pentru a scoate aerul din aluat.

Luam apoi cate o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie rotunda, subtirica.

Pe jumatate foii intindem cate o lingura de umplutura, aducem  aluatul peste umplutura si presam bine capetele cu o ajutorul unei furculite.

 Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calde sau reci (noi le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cas si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu cartofi si smantana