Langosi cu cas si verdeata

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 1920 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata (25 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingutita sare

Umplutura:

  • 1 cas mic
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 fire marar proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cas si verdeata:

Punem drojdia intr-o canita, adaugam zaharul, putina apa calduta si omogenizam.

Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia.

Adaugam sarea, uleiul si framantam un aluat elastic, care nu se lipeste de maini. 

Acoperim vasul cu un prosop si lasam sa creasca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Intr-un bol punem casul, crema de branza, smantana, verdeata, oul, sare dupa gust si omogenizam.

Scoatem aluatul pe masa infainata si framantam putin pentru a scoate aerul din aluat.

Luam apoi cate o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie rotunda, subtirica.

Pe jumatate foii intindem cate o lingura de umplutura, aducem  aluatul peste umplutura si presam bine capetele cu o ajutorul unei furculite.

 Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calde sau reci (noi le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi).

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cas si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:37

Buneeee

Angelina_Elena 1

14.06.2013, 20:55

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:25

bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!