Langosi cu cas si verdeata

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 2099 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata (25 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingutita sare

Umplutura:

  • 1 cas mic
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 fire marar proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cas si verdeata:

Punem drojdia intr-o canita, adaugam zaharul, putina apa calduta si omogenizam.


Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia.


Adaugam sarea, uleiul si framantam un aluat elastic, care nu se lipeste de maini.


Acoperim vasul cu un prosop si lasam sa creasca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.


Intr-un bol punem casul, crema de branza, smantana, verdeata, oul, sare dupa gust si omogenizam.


Scoatem aluatul pe masa infainata si framantam putin pentru a scoate aerul din aluat.


Luam apoi cate o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie rotunda, subtirica.


Pe jumatate foii intindem cate o lingura de umplutura, aducem aluatul peste umplutura si presam bine capetele cu o ajutorul unei furculite.


Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.


Se servesc calde sau reci (noi le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi).


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cas si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:37

Buneeee

Angelina_Elena 1

14.06.2013, 20:55

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:25

bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langos cu branza, chimen si marar