Lasagna cu piept de pui si legume

de AnyCostescu in Lasagna, 17 Sep 2012 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna:
  • 4 oua mai mici,
  • 300 g faina,
  • 1/2 lingurita sare
  • pentrut sos:
  • 5 ardei grasi
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • aprox 500 g piept de pui
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu piept de pui si legume:

Foile de lasagna se fac din cate un ou la fiecare 100 g faina si un praf de sare.

Legumele se calesc pana se inmoaie, se adauga pieptul de pui si usturoiul si se lasa la foc potrivit pana fierbe totul si se leaga ca un sos. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc.

Se ia un vas de yena mic in care se pune un strat de foi, apoi unul de legume, iar unul de foi si unul de legume, iar deasupra o foaie. Se rade cascaval din belsug si se da la cuptor aproximativ 40 minute.

Se serveste fierbinte dar e buna si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

17.09.2012, 20:22

buna

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:33

ce papica bun ne-ai pregatit

Sim0na 1

17.09.2012, 22:03

Buna tare mai ales cu pui!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si branza