Lasagna cu piept de pui si legume

de AnyCostescu in Lasagna, 17 Sep 2012 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna:
  • 4 oua mai mici,
  • 300 g faina,
  • 1/2 lingurita sare
  • pentrut sos:
  • 5 ardei grasi
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • aprox 500 g piept de pui
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu piept de pui si legume:

Foile de lasagna se fac din cate un ou la fiecare 100 g faina si un praf de sare.

Legumele se calesc pana se inmoaie, se adauga pieptul de pui si usturoiul si se lasa la foc potrivit pana fierbe totul si se leaga ca un sos. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc.

Se ia un vas de yena mic in care se pune un strat de foi, apoi unul de legume, iar unul de foi si unul de legume, iar deasupra o foaie. Se rade cascaval din belsug si se da la cuptor aproximativ 40 minute.

Se serveste fierbinte dar e buna si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

adry88 1

17.09.2012, 20:22

buna

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:33

ce papica bun ne-ai pregatit

Sim0na 1

17.09.2012, 22:03

Buna tare mai ales cu pui!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna Vegetala