Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 1244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 1 dovleac
  • 2 rosii
  • cascaval ( eu am pus camembert)
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor ( TURNUL BABEL ):

Curatam dovleacul si vanata , le taiem rondele si le punem putin cu sare. Pregatim o tava si punem putin ulei , si vom asambla totul astfel : o felie dovleac , una vanata , inca una de dovleac . Deasupra se pune o feliuta de rosie .


Punem tava la cuptor pana se fac legumele , cand sunt aprope gata punem bucata de cascaval ( eu am pus camembert , dar nu o sa mai pun ) si mai dam putin la cuptor.


Optional puteti pune frunze de busuioc , menta, oregano etc sau rondele usturoi.



Va doresc POFTA MAREEE !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor ( TURNUL BABEL )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

anca_rm 1

13.08.2013, 15:01

Rocsi 1

13.08.2013, 21:21

Corinuta 1

13.08.2013, 23:31

Tare dragute si bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer