Levesa [ supa ] de gaina cu razalai

de mihaelar63 in Supe, 24 Ian 2010 | 17383 vizualizari

COMENTARII (13)

Teo 1

24.01.2010, 20:46

atata am degerat zilele acestea ,ca o ciorbita ca asta ar merge de nminune

rivka 1

24.01.2010, 21:17

tanaaaaaaaa
5 furculition ce as pofti si eu acum o farfurie de razalai

mihaelar63 1

24.01.2010, 21:52

nu am facut demult asa ceva ,razalaii au fost chiar mai usor de facut decat credeam , este varianta ardeleneasca a ciorbei cu frecatei . facem o oala mare si dam la toata lume , e un adevarat panaceu contra frigului.

Oana 1

24.01.2010, 22:04

Iamiiiii Supica mea s-a terminat, dar am facut continuarea ciorba de gaina cu zeama de varza Eu asa fac taieteii de casa, aceeasi compozitie, doar ca intind foaie si tai cu cutitul

AlinaL 1

24.01.2010, 23:32

Mmmm, ce dor imi era sa citesc o exprimare mai de-acasa!
Buna tare, levesa cu razalai!

madi_marin 1

25.01.2010, 10:20

mmmm....ce buna!. draga mea, esti specialista in supe si ciorbe. bravo

Adinacarla 1

25.01.2010, 10:33

ma inscriu si eu la o portie mai este

mihaelar63 1

25.01.2010, 14:08

este, este cu placere

liana_geicu 1

25.01.2010, 21:55

Si eu, si eu, mie imi plac la nebunie supele/ciorbele, mai ales pe gerul asta!

Sylvia 1

26.01.2010, 17:02

Extraordinar de bine arata , e prima data cand vad reteta asta de taietei

ala_oancea 1

26.01.2010, 20:22

Ce bine arata ! Mai am si eu ceva inaripate de casa in congelator ... si razalai de astia tot ma pregateam sa fac. Super idee mi-ai dat

pansy1 1

27.02.2011, 23:14

votat!

cocolina 1

22.04.2012, 01:24

Daca e din ardeal supa atunci e super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocolli