Limonada

de divainbucatarie in Bauturi, 22 Mai 2011 | 8200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 l de apa
  • 250 g zahar
  • suc de la 8-10 lamai
  • suc de la 1 portocala
  • felii de portocala sau lamaie pentru decor
  • frunze de menta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada:

Cred ca toata lumea stie sa faca limonada: amestecam zaharul cu apa si stoarcem sucul de la lamai. Daca vrei insa sa ai o limonada cu adevarat buna trebuie sa stii un mic secret: fierbem apa cu zaharul, pana se topeste acesta, apoi lasam sa se raceasca. Cat timp se fierbe apa cu zaharul, stoarcem sucul de la lamai


Cand se raceste siropul din apa si zahar, adaugam sucul de lamai si portocala,frunzele de menta, apoi amestecam bine. Turnam limonada intr-o carafa sau alt recipient potrivit si o lasam la frigider pentru o ora. Cand servim adaugam felii de portocala sau lamaie, cuburi de gheata daca o doriti mai rece, sau fructe proaspete de capsune direct in pahar.


Bucurati -va de cea mai simpla si mai buna bautura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:52

Multumesc Housy!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:52

Multumesc Deyutzki!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:53

Multumesc Licuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Limonada cu menta- reteta araba