Lipii jamaicane by Jamie Oliver

de Ksenya in Jamie Oliver, 14 Iul 2016 | 7428 vizualizari

COMENTARII (31)

Rahela Velicu 1

14.07.2016, 19:10

cele mai bune!

cristeena20 1

14.07.2016, 19:42

ce bune trebuie sa fie

Merisor 1

14.07.2016, 19:57

Cred ca-s grozave!

Bya Ralu 1

14.07.2016, 20:36

ce faine sunt

Rocsi 1

14.07.2016, 20:37

Ce imi plac aceste lipii. Eu nu mananc picant, dar mi-ar placea mult sa le fac cu masline, spre exemplu.

Ksenya 1

14.07.2016, 21:44

multumesc de popas!

Ksenya 1

14.07.2016, 21:45

Rocsi,cu bucati de telemea de oiae m-am gandit sa incerc.Cu masline nu mai zic.

-Licurici- 1

14.07.2016, 22:03

Ce faine sunt! '

simona72 1

14.07.2016, 22:18

Am sa incerc din cantitati mai mici...am facut si eu lipii dar nu ma pot declara super multumita de rezultat...

Raluca57 1

15.07.2016, 08:53

Arata grozav!

AndrutzaP 1

15.07.2016, 09:01

Astea sunt superbe si foarte, foarte buna

Ksenya 1

15.07.2016, 09:09

multumesc de aprecieri!Simona,asa sa faci,si eu am tot incercat si o sa mai incerc. .

Ksenya 1

15.07.2016, 09:09

Raluca,bine ai venit pe la noi !

Ksenya 1

15.07.2016, 09:12

Andrutza, chiar sunt,crede-ma!

dantes 1

15.07.2016, 10:12

Interesant!

anca_rm 1

15.07.2016, 11:46

minunate , am pus-o la favorite

MotanLaOale 1

15.07.2016, 12:55

Gherca Daniela 1

15.07.2016, 13:12

bune!

Ksenya 1

15.07.2016, 19:03

Ma bucur ca va place!

Rocsi 1

15.07.2016, 21:10

Cu telemea daca fac doar pentru ai mei, ca eu nu mananc telemea...Sunt bune in multe combinatii

laura_n 1

15.07.2016, 21:40

dementiale! le ador!

Andra_Constantinescu 1

15.07.2016, 23:31

Arata tare bine! Presupun ca este vorba despre bicarbonat de sodiu, nu?

Ksenya 1

16.07.2016, 08:56

Multumesc !

Ksenya 1

16.07.2016, 08:57

Andra,asa este,bicarbonat de sodiu,multumesc

RuxyRux 1

17.07.2016, 00:08

Wow! Cred ca sunt grozave!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida cu aluat din tortillas