Macaroane cu branza si conopida

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 10 Oct 2015 | 1263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida cu tot cu frunze, curatata si taiata in 4
  • 4 fasii Pancetta
  • 500 grame macaroane
  • 200 grame branza Cheddar
  • oregano
  • rozmarin
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 grame Creme fraiche
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare impreuna cu macaroanele 5-6 minute. Se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert. Se tranfera intr-un vas pentru cuptor, se zdrobesc usor si se amesteca cu branza Cheddar rasa, apa in care au fiert, creme fraiche si 2 catei de usturoi pisati.


Pancetta se prajeste intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devine crocanta.


Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine, pancetta, oregano, rozmarin, cimbru, restul de usturoi, sare si piper, iar la final 1 lingura de ulei de masline.


Se toarna pesmetul in vasul cu macaroane, acoperind toata suprafata vasului. Se gatesc 10 minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.10.2015, 17:01

Macaroane cu brânză da,conopidă ba!

Anett 1

10.10.2015, 17:15

Wow super combinatie!

RuxyRux 1

10.10.2015, 23:23

O idee grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Conopida in crusta de bere