Macrou cu ierburi de Provence si sofran

de Mitinita in Peste, 19 Aug 2011 | 5613 vizualizari

COMENTARII (18)

adry88 1

19.08.2011, 12:07

nemaipomenit de bun

Bucataras Medi 1

19.08.2011, 12:15

wow.......ce bunaciune,aicea ma servesc eu ....................

marcela1979 1

19.08.2011, 13:13

hai ca vin si eu la o portie ,daca vrei peste proaspat hai la pescuit

divainbucatarie 1

19.08.2011, 13:15

Lau 1

19.08.2011, 13:23

wou..ce bine arata

alinutzika 1

19.08.2011, 13:50

Bunica 1

19.08.2011, 15:08

Ce armonie de culoare ! ce ai facut: ai pictat sau ai gatit ?

madi_marin 1

19.08.2011, 16:17

arata foarte bine..... mie imi place mult pestele....deci o sa gust putin de la tine.....

DIANA B 1

19.08.2011, 17:56


si nu sunt fan peste , dar arata-ntr-un mare fel ... Adina , asta nu mai este fix-pix

RuxyRux 1

19.08.2011, 21:01

Geniala reteta Miti...chiar cu asemenea ingrediente...ai senzatia ca-l servesti undeva la malul Mediteranei...grozav

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2011, 08:56

pot veni la masa?

adasev12 1

20.08.2011, 10:21

f bun Adina! si mie-mi place pestele.... chiar si cel congelat

lia maria 1

20.08.2011, 13:09

cred ca a fost super bun

Mitinita 1

20.08.2011, 16:35

va multumesc tuturor
carla sa nu spui de doua ori ca eu as fi in stare sa ma mut ptr peste proaspat
diana,n-ai citit tu bine reteta,dar in principiu tot fix pix e tai legumele,pestele si la cuptor cu ele.

Ina 1

20.08.2011, 16:38

Ce culori frumoase!
Miti', macroul e bun ca nu are nici multe oase.... se desprinde usor sira spinarii si papi restul fara frica

La Ancuta 1

20.08.2011, 22:14

am venit si eu la o portie. Mie imi place mult macroul

jolygina 1

24.08.2011, 07:51

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:51

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou a la grec