Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

de Constelatialeu in Peste, 29 Mar 2018 | 6095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou cca. 250 g (curatat si fara cap)
  • 100 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • Sos
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura ulei masline
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura cu capere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere:

Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am adaugat apa, am dat vasul la ciuptor pentru cca 35 min, la foc mediu.

Separat am amestecat mustarul, uleiul de masline, am adaugat zeama de lamaie si piper si la final caperele. Scoatem macroul din cuptor si adaugam sosul de mustar, introducem din  nou vasul in cuptor cca 10 min.

Se serveste cu bucati de lamaie, este bun atat cald, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap