Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet

de RuxyRux in Peste, 29 Noi 2010 | 7701 vizualizari

 

Un peste delicios....

 

INGREDIENTE

  • zeama de la doua lamai  
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • o lingurita hrean ras,
  • un praf curry,
  • 5 linguri ulei masline,
  • un praf de pudra de mustar
  • o lingurita ghimbir ras
  • macrou
  • sare, piper,
  • pesmet pentru prajit un pachetel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet:

sosul:

ghimbirul, hreanul, pudra de mustar, praful de curry, zeama de lamaie, usturoiul piperul, sarea si uleiul se amesteca bine.

Pestele se spala se curata si se lasa la marinat o ora in sos.

Se prajeste apoi in pesmet si se serveste cu usturoi...Deliciu total!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de peste