Macrou marinat la rece

de MotanLaOale in Peste, 21 Noi 2017 | 6064 vizualizari

 

Este foarte buna. Mult mai buna decat cea din comert.

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg macrou
  • 600 ml apa
  • 200 ml otet
  • 100 ml ulei
  • 3-4 bucati ceapa
  • 4 marcovi
  • 2-3 foi dafin
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • sare grunjoasa
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat la rece:

Pestele se curata si se spala bine.


Se taie rondele de 2-3 cm. Eu am taiat doar partea de mijloc, cozile le-am prajit.


Se sareaza rondelele bine cu sare grunjoasa, se pun intr-un vas, se acopera cu folie si se tin la frigider 24 de ore.


Pestele trage sare doar cat ii trebuie, nu mai mult.


Pentru saramura, se pune la fiert apa cu 1 lingura de sare, otetul, uleiul, foile de dafin, piperul, se fierb 2-3 minute si se lasa la racit.


Ceapa se curata si se taie julien.


Morcovii se curata si se taie rondele.


Dupa 24 de ore, se spala pestele cu apa rece si se lasa la scurs.


In borcane care se inchid etans, se pune pestele intercalat cu ceapa si morcovii si presaram boabe de mustar.


Se toarna deasupra saramura rece sa acopere tot pestele si se pun capacele.


Se pune in frigider pentru o saptamana.


Dupa o saptamana se poate consuma.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

24.11.2017, 11:13

La mine s-a terminat in 12 zile, si a fost bun.

dantes 1

26.11.2017, 09:57

Bun!

MotanLaOale 1

26.11.2017, 11:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat