Madeleines cu somon afumat si paprica

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 3437 vizualizari

COMENTARII (25)

Bucataras 1

10.02.2012, 20:55

sylvia, ni s-a facut dor de tine, nu mai lipsi atit dintre noi

danakarin 1

10.02.2012, 20:55

Foarte usor dar rafinat. Am sa retin!

RuxyRux 1

10.02.2012, 20:56

Minunate!

Ina 1

10.02.2012, 20:57

Bucataras Medi 1

10.02.2012, 21:03

Bine ai revenit draga mea Sylvia!puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!

horia 1

10.02.2012, 21:05

superbe si delicioase!!!

Dana_Retetegg 1

10.02.2012, 21:12

yummi

MotanLaOale 1

10.02.2012, 21:28

bun bun

Rocsi 1

10.02.2012, 21:31

foarte frumoase..pup..

mamaieelena 1

10.02.2012, 22:22

mmm ce bunatate

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 22:32

foarte bune

Lau 1

10.02.2012, 22:48

faine si bune

ela 1

10.02.2012, 23:20

mie mi-a fost asa de dor de tine ca acum vreo doua nopti am stat si am luat toate retetele tale la rand pana m-a luat somnul

iry-gabriela 1

11.02.2012, 06:58

la cum arata ,prima oara am crezut ca sunt cu ciocolata dar cand am citit reteta m-am inselat,dar cand am observat ca sunt cu peste m-am bucurat ,pt ca imi place mult pestele...

gaby_gabytza 1

11.02.2012, 12:32

jolygina 1

11.02.2012, 17:06

delicioase

Mihaela11_jo 1

11.02.2012, 22:13

Delicatese

Sylvia 1

12.02.2012, 14:50

Multumesc mult tuturor pentru ganduri si mai apoi pentru laude

Sylvia 1

12.02.2012, 14:52

Bucataras programul meu cam incepe laora 7 dimineata si intrarea in casa se face pe la ora 18 seara ...cand incep partea culinara home made, de hranit baietii. Urmeaza partea tehnica culinara ca am tone de materiale de citit si in we tabarasc prietenii pe mine ca nu ma vad nici ei decat rar dar cu un pic de altfel de organizare se mai pot pune si retete promit ca ma harnicesc nitel mai tare

Sylvia 1

12.02.2012, 14:53

Ela esti o super scumpica trebuie sa ne vedem la o poveste pe mess sper sa te vad zilele astea, te imbratisez cu drag

ela 1

12.02.2012, 18:34

Teo 1

13.02.2012, 22:02

bravo, Silvia! m-ai pus pe ganduri cu aceste cursuri;ma bate si pe mine gandul...!

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:22

Un deliciu by Sylvia
Sambata trecuta am ,, intrat '' la tine si m-am intrebat ,, oare Sylvia '' nu e acasa ? ''

mena29 1

22.03.2012, 21:41

Sylvia 1

15.04.2012, 09:25

Hristos a Inviat ! Multumesc mult de vizita si laude, din pacate ajung tare greu si rar la calculator in perioada asta dar recuperez eu dupa 30 mai.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte