Madeleines cu somon afumat si paprica

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 1961 vizualizari

 

Va prezint niste madlene sarate foarte gustoase si usor de facut. Imi cer scuze ca in ultima vreme nu am mai gasit timpul necesar sa postez retete, sunt intr-o perioada in care invat si lucrez foarte mult ;) dupa ce o sa termin de invatat cum sa gatesc va povestesc si voua .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 60 grame de somon afumat,
  • 40 grame unt,
  • 60 grame de faina,
  • 2 lingurite de praf de copt,
  • un ou,
  • 40 ml lapte,
  • 20 grame de cascaval ras,
  • 2 lingurite de cafea de paprika,
  • marar verde ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare si piper proaspat macinate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleines cu somon afumat si paprica:

Se taie cubulete somonul si se amesteca intr-un vas mare de plastic toate ingredientele ( untul trebuie sa fie moale). Se amesteca bine cu un tel rotund pana la omogenizarea completa . Se adauga cate o lingurita plina din compozitie in tava de madlene, preferabil este ca tava sa fie rece si tapetata cu unt si faina.


Se coc in cuptor la 170-180 de grade timp de 10-12 minute, timpulpoate varia in functie de cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleines cu somon afumat si paprica" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:22

Un deliciu by Sylvia
Sambata trecuta am ,, intrat '' la tine si m-am intrebat ,, oare Sylvia '' nu e acasa ? ''

mena29 1

22.03.2012, 21:41

Sylvia 1

15.04.2012, 09:25

Hristos a Inviat ! Multumesc mult de vizita si laude, din pacate ajung tare greu si rar la calculator in perioada asta dar recuperez eu dupa 30 mai.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa rosie