Aperitiv "Taci si inghite"

de Irina in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 76905 vizualizari

 

Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce puteam sa fac... Norocul meu cu o bucata de cas cumparata de curand. Am mai inhatat repede ce-am gasit prin frigider si mi-am facut pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de malai
  • unt
  • cas framantat
  • 1 carnat
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Taci si inghite":

Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel.

Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt.

Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus intr-o tigaie incinsa, fara ulei, pana s-a rumenit frumos  pe toate partile.

Am folosit o forma cu fund detasabil.

Am pus un strat de mamaliga in forma, apoi un strat generos de cas. Am aranjat rondelele de carnaciori deasupra.

Am adaugat al doilea strat de mamaliga si am presarat cas. Cu un polonic am format 3 goluri in care am spart cate un ou, cu grija, sa nu se destrame si printre oua am mai presarat putin cas.

Am pus totul la cuptor, maxim jumatate de ora, urmarind sa se faca ouale, nu prea mult, ci sa ramana usor moi.

Acum poftim la masa va mai zic! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Taci si inghite"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Panacris 1

24.08.2016, 15:40

Deciii, tac și înghit, pe sec, mai pe seară, sigur îi fac din nou felul

Kiki_mica 1

24.08.2016, 15:58

Eu mi-am pus barbita, nu mai fac fata la inghititul in sec

silvi0ara 1

24.08.2016, 22:48

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Bulete de mamaliguta cu branza