Aperitiv "Taci si inghite"

de Irina in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 63377 vizualizari

 

Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce puteam sa fac... Norocul meu cu o bucata de cas cumparata de curand. Am mai inhatat repede ce-am gasit prin frigider si mi-am facut pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de malai
  • unt
  • cas framantat
  • 1 carnat
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Taci si inghite":

Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel.


Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt.


Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus intr-o tigaie incinsa, fara ulei, pana s-a rumenit frumos pe toate partile.


Am folosit o forma cu fund detasabil.


Am pus un strat de mamaliga in forma, apoi un strat generos de cas. Am aranjat rondelele de carnaciori deasupra.


Am adaugat al doilea strat de mamaliga si am presarat cas. Cu un polonic am format 3 goluri in care am spart cate un ou, cu grija, sa nu se destrame si printre oua am mai presarat putin cas.


Am pus totul la cuptor, maxim jumatate de ora, urmarind sa se faca ouale, nu prea mult, ci sa ramana usor moi.


Acum poftim la masa va mai zic!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Taci si inghite"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Panacris 1

24.08.2016, 15:40

Deciii, tac și înghit, pe sec, mai pe seară, sigur îi fac din nou felul

Kiki_mica 1

24.08.2016, 15:58

Eu mi-am pus barbita, nu mai fac fata la inghititul in sec

silvi0ara 1

24.08.2016, 22:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi