Aperitiv "Taci si inghite"

de Irina in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 83086 vizualizari

 

Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce puteam sa fac... Norocul meu cu o bucata de cas cumparata de curand. Am mai inhatat repede ce-am gasit prin frigider si mi-am facut pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de malai
  • unt
  • cas framantat
  • 1 carnat
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Taci si inghite":

Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel.

Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt.

Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus intr-o tigaie incinsa, fara ulei, pana s-a rumenit frumos  pe toate partile.

Am folosit o forma cu fund detasabil.

Am pus un strat de mamaliga in forma, apoi un strat generos de cas. Am aranjat rondelele de carnaciori deasupra.

Am adaugat al doilea strat de mamaliga si am presarat cas. Cu un polonic am format 3 goluri in care am spart cate un ou, cu grija, sa nu se destrame si printre oua am mai presarat putin cas.

Am pus totul la cuptor, maxim jumatate de ora, urmarind sa se faca ouale, nu prea mult, ci sa ramana usor moi.

Acum poftim la masa va mai zic! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Taci si inghite"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Panacris 1

24.08.2016, 15:40

Deciii, tac și înghit, pe sec, mai pe seară, sigur îi fac din nou felul

Kiki_mica 1

24.08.2016, 15:58

Eu mi-am pus barbita, nu mai fac fata la inghititul in sec

silvi0ara 1

24.08.2016, 22:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite!