Oua umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 5752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 cutie pate de pui
  • 2 linguri  samantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca impreuna cu pateul,1 lingura smantana,sare ,piper.

intre timp sa face maioneza. se ia o lingura de maioneza si se amesteca cu compozitia de galbenusuri.

jumatatile de albusuri se aseaza pe un platou si se umplu cu crema de galbenusuri.

dupa ce s-au asezat toate pe platou se toarna deasupra maioneza in care am pus si cealalta lingura de smantana.se decoreaza dupa placere.se dau la frigider pana in momentul servirii.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ina 1

30.10.2010, 19:33

Nu merg decat 4 furci

Ina 1

30.10.2010, 19:33

Bine ai venit, pasulischi!!! La cat mai multe retete delicioase!

vanilla 1

02.11.2010, 14:21

succses la hapi hap

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in foietaj