Mamaliga cu branza, pane

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 7477 vizualizari

 

Ceva usor, rapid si delicios, servit ca aperitiv sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 500g mamaliga
  • 200g branza burduf
  • 2 oua
  • 150g pesmet
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza, pane:

Mamaliga proaspat facuta, calda, o asezam intr-o forma dreptunghiulara, in straturi; un rand mamaliga , un rand branza, ultimul fiind de mamaliga. O lasam la racit, cateva ore, sau pana a doua zi, cand o scoatem din forma, prin rasturnare si o taiem in felii groase cam de 1cm. Intr-un bol punem pesmetul, iar in altul batem ouale cu o furculita. Trecem feliile de mamaliga prin ou, apoi prin pesmet si le prajim in uleiul bine incins, pe ambele parti. Cand sunt bine rumenite, scoatem feliile pe servet absorbant. Le servim simple, cu crema de iaurt ori sos de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza, pane" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kamy 1

28.11.2010, 23:21

dabuna idee 5f

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:46

interesanta idee

elena1988 1

04.03.2011, 15:35

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

ieri la 20:49

Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

ieri la 20:06

Salata de conopida cu piept de pui si iaurt grecesc

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza proaspata si marar