Mamaliga pane cu varza de Bruxelles glazurata cu otet balsamic si seminte de rodie

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 28 Noi 2016 | 3775 vizualizari

COMENTARII (12)

portiadelumina 1

28.11.2016, 15:42

Îţi vine să crezi că am salivat la mămăliga aia? Şi apoi, dacă ar fi să fac eu aşa ceva, recunosc, aş prăji/sota varza aia în untură, să-i dau un sens mai românesc. Iar am înghiţit în sec.
Faină treabă!

CameliaR 1

28.11.2016, 15:45

Cred ca este tare gustos preparatul tau!

Satisfyyourcravings 1

28.11.2016, 15:45

Multumesc, Padre! Ce-i drept, e un preparat foarte gustos.

laura_n 1

28.11.2016, 15:46

pfffff.... mi-a lua-o Padre inainte ))

Bunica 1

28.11.2016, 16:00

Pentru mine e suficientă mămăliga,nu de alta,dar varza de Bruxelles îmi face rău .

Constelatialeu 1

28.11.2016, 16:23

Mamaliga da..varza de-a noastra....

MotanLaOale 1

28.11.2016, 17:08

mirela0911 1

28.11.2016, 19:49

Ce combinatie interesanta!

Bya Ralu 1

28.11.2016, 20:05

delicios

deyutzky 1

28.11.2016, 20:10

interesanta reteta!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:38

diaconta 1

30.11.2016, 13:42

mamaliga pane nu am mancat,varza de bruxelles imi place asa ca as gusta de la tine putin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti