Wow! ce combinatie!!! interesant, dar nu stiu daca m-as baga Capsuni, da, cate 2 kile pe zi, eu asa mananc!! bine, din alea de gradina, cand or aparea in piata
Cel mai gustos (un adevarat regal, ca la tara ), e ulei pus pe masa, si amestecat cu cepa taiata fin , cu sare grunjoasa, si un ceaun de mamaliga vartoasa, taiata cu ata. Si dai cu spor prin ceapa. Inainte musai o ceasca de chisleac. Amintiri din copilarie
Cand eram copil, mama mea culegea capsuni din gradina noastra si ne prepara aceasta delicatesa. Nu stiu de unde luase reteta. Va spun sincer ca imi placea foarte mult. A trecut mult timp de atunci si pe nimeni n-am auzit sa o foloseasca, la cine povesteam incepea sa rada, aceasta fiind un semn de necunoastere. Incercati si nu o sa va para rau, este ceva de-a dreptul extraordinar!
Mamaliguta calda da un gust foarte placut combinatiei. Eu sunt de la Bacau.
Pofta buna!