Mămăliguţă cu căpşuni şi smântână

de Mihaela in Dulciuri, 13 Apr 2009 | 13302 vizualizari

 

Suna ciudat titlul nu-i asa? :D

Azi mi-am adus aminte de mancarea asta (sau desert, ce-o fi), mai ales ca luasem niste capsuni la oferta. Dar la noi in zona, chiar se mananca asa de cand incep sa apara capsunele.

 

INGREDIENTE

  • 100 grame capsuni
  • 50 grame zahar
  • 50 grame smantana
  • 200 grame malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mămăliguţă cu căpşuni şi smântână:

Cum se procedeaza? e super simplu.. se zdrobesc cateva capsuni cu furculitza, se adauga zahar si smantana si se amesteca, fiecare dupa gust. Bineinteles ca ne putem opri aici si am terminat, dar de ce sa nu facem si o mamaliguta alaturi?

Mie personal imi place combinatia.. acum sa vad cine are curaj sa o si incerce?

Daca ti-a placut reteta noastra "Mămăliguţă cu căpşuni şi smântână" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Bucataras 1

27.04.2009, 13:39

danygospodina 1

27.05.2009, 09:57

Cel mai gustos (un adevarat regal, ca la tara ), e ulei pus pe masa, si amestecat cu cepa taiata fin , cu sare grunjoasa, si un ceaun de mamaliga vartoasa, taiata cu ata. Si dai cu spor prin ceapa. Inainte musai o ceasca de chisleac. Amintiri din copilarie

rodivi 1

10.06.2010, 23:46

Cand eram copil, mama mea culegea capsuni din gradina noastra si ne prepara aceasta delicatesa. Nu stiu de unde luase reteta. Va spun sincer ca imi placea foarte mult. A trecut mult timp de atunci si pe nimeni n-am auzit sa o foloseasca, la cine povesteam incepea sa rada, aceasta fiind un semn de necunoastere. Incercati si nu o sa va para rau, este ceva de-a dreptul extraordinar!
Mamaliguta calda da un gust foarte placut combinatiei. Eu sunt de la Bacau.
Pofta buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Un nou inceput de drum