Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor

de rivka in Porc, 10 Iul 2010 | 7357 vizualizari

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

10.07.2010, 13:39

grozava! asa ma mir si eu cum pun fetele poze frumoase de musaca ca fierbinte e moale si noi numa' asa o papam

rivka 1

10.07.2010, 13:44

da o lasa sa se raceasca in mod sigur inainte sa se poata taia asa pt poza .
e buna mancarea asta dar mai mult ar merge iarna decat vara, am vrut sa o incerc ca si asa mai am kaizer.

janet 1

10.07.2010, 14:26

Nu o lasa sa se raceascaaaaaaa!Asa este buna mamaliga cu brinza,fierbinte ,rece nuuuu!

Ina 1

10.07.2010, 14:27

Gaby, eu o taiam si fierbinte, dar curatam bine locul unde taiam, ca se vedea urat

Ina 1

10.07.2010, 14:27

bv, rivka!

madi_marin 1

10.07.2010, 14:29

gaby_duceag 1

10.07.2010, 14:32

ina, vezi)e cu smecherie, da' noi o papam cand e scoasa din cuptor si 'p-aia nu mai ramane)

vero_closca 1

10.07.2010, 14:33

5 furculite din partea mea!

gaby_duceag 1

10.07.2010, 14:35

cred c-o sa fac diseara, dar cu carnacior.Super.SUNTEM O FAMILIE DE MAMALIGOSI

Ina 1

10.07.2010, 14:38

gaby, am facut mamaliga in oala cadou mamaaa, ce buna a iesit si nici nu m-am mai fript )

Ina 1

10.07.2010, 14:38

mamaliga la bain-marie

gaby_duceag 1

10.07.2010, 15:11

ina...intrebare intrebatoare: obisnuiai sa te frigi? )))))

Ina 1

10.07.2010, 15:19

pe maini, urato, cu mamaliga, cand clocotea!

gaby_duceag 1

10.07.2010, 15:53

aaaaa..da'...la mine..la ce sa te-astepti..?nici nu mi-a trecut prin minte asa ceva)))))

Rocsi 1

10.07.2010, 17:46

bravo rivka...

silvi0ara 1

10.07.2010, 17:53

Tare gustoasa.

izulika 1

10.07.2010, 18:15

mmm eu am mankat asa ceva si se numeste bulz arata bine

ela 1

10.07.2010, 18:31

ai inceput si tu sa gatesti iar....

rivka 1

10.07.2010, 18:40

da asa nu ma prea strofoc ca e foarte cald aici iar 38 azi, nu se prea poate sufla , nu ne arde de mancat si nici de gatit.

rivka 1

10.07.2010, 18:41

izulika da e bunuta desi noi nu prea mancam mamaliga(foarte rar) dar ar merge mai mult iarna mancarea asta sa fiu sincera.

mena29 1

10.07.2010, 23:02

dupa cum vezi,mi-ai facut o poftaaa

gaby_duceag 1

10.07.2010, 23:34

da' de ce-ti arde,rivko?

nadina73 1

11.07.2010, 18:26

si eu vin mi-au mai lasat si mie fetele ceva daca nu ai tu rezerve pt mine sigur riv nu e asa?5 furcu

Laly 1

12.07.2010, 00:18

Aoleu ce manca fetele astea indiferent de ora.Nadina cred ca noi spalam oala

elena1988 1

08.02.2011, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut