Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor

de rivka in Porc, 10 Iul 2010 | 5507 vizualizari

 

dupa reteta Liei, ce sa zic poza din farfurie nu e super prezentarea dar era fierbinte nu se intarise deloc cand am pus-o deja in farfurie.

 

INGREDIENTE

  • faina malai
  • sare
  • 1 lg unt
  • o bucata de kaizer afumat
  • 500 gr de branza vaci
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor:

Se prepara din apa, sare si faina de malai o mamaliguta , eu am facut in cantitate mica.


Se prajeste kazerul taiat felii in o lingura de unt.


Intr-un vas de cuptor de toarna kaizerul prajit impreuna cu grasimea ramasa in tigaie.


Mamaliguta se amesteca bine cu 2 oua si branza, se toarna deasupra kaizerului si se da vasul la cuptor cca 40 minute la foc mediu/mic in fctie de cuptor.


Am servit-o cu salata praaspata de rosii.


Noi nu prea suntem cu mamaliga , dar am zis sa o incerc si e bunuta aceasta mancare sa nu zic si ieftina si se face repede.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nadina73 1

11.07.2010, 18:26

si eu vin mi-au mai lasat si mie fetele ceva daca nu ai tu rezerve pt mine sigur riv nu e asa?5 furcu

Laly 1

12.07.2010, 00:18

Aoleu ce manca fetele astea indiferent de ora.Nadina cred ca noi spalam oala

elena1988 1

08.02.2011, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca