Mamaliguta cu piept de pui in sos tomat

de Lau in Pui, 22 Iul 2011 | 4080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de malai
  • sare
  • apa
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 g ulei
  • 300 ml apa
  • busuioc uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu piept de pui in sos tomat:

se curata pieptul de pui de pielita, se spala si se taie felii,se condimenteaza

se desface pasta de toamate cu 50 ml apa si se adauga in tava impreuna cu uleiul,

se adauga apa,busuioc,sare si bucatile de piept de pui si se da la cuptor

se face mamaliguta din malai,apa si sare

se serveste cald

pofta buna

TIPS-URI

1

sotul meu a vrut si branza deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu piept de pui in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si pesmet