Mamaliguta cu surprize

de epurasha2bb in Vita, 16 Apr 2010 | 3870 vizualizari

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:06

pozele sunt vechi din septembrie 2009 dar azi am vazut ca mi-a aparut in revista Practic reteta asta si am zis sa v-o arat si voua

Miha 1

16.04.2010, 18:21

Felicitari pentru aparitia in revista!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:33

mersi miha!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:43

ai citit introduerea?

nadina73 1

16.04.2010, 18:45

foarte bine arata 5 furculite ,felicitati

Miha 1

16.04.2010, 18:49

Care introducere? Aia cu Andreea Marin?

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:52

ihi!ups, oi fi fost fan al emisiunii?

rivka 1

16.04.2010, 19:02

da interesant dar apuca sa se faca carnea aia in 30 minute ? nu trebuie pregatita carnea inainte pe foc putin?

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:14

dar de la cine, mihaela radulescu?!super idee

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

rivka nu trebuie ca e vitel nu vaca batranaserios acum, se face sigur la cuptor!

epurasha2bb 1

16.04.2010, 19:19

pusikmea de la Banica ca e la mijloc!

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 19:20

madi_marin 1

16.04.2010, 19:22

epurasha....felicitari.... am vazut reteta asta in revista ,,Practic in bucatarie,,.....

Rocsi 1

16.04.2010, 21:33

super

rivka 1

16.04.2010, 21:46

da cred ca depinde de cuptor la mine in cuptorul meu sigur nu se face ceapa mai ales daca nu e calita inainte in 30 minute mai ales daca e acoperita de un strat de mamaliguta, imi place fff mult reteta dar cred ca o sa o adaptez si o sa calesc putin carnea inainte sa fac bilutele....

marcela1979 1

16.04.2010, 23:22

felicitari pt aparitia in revista practic in bucatarie

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:39

fetelor multumesc de felicitari, m-am bucurat mult sa ma vad in revistuta !

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:43

rivka poti sa calesti , probabil ca e chiar mai gustos asa calit.Eu voiam sa zc doar ca nu iese crud nici daca nu e calita dar data viitoare cand fac si eu am sa calesc putin inainte totul.Asa necalita se coace acolo sub paturica de mamaliga fierbinte si iese cam ca niste perisoare ferte.Dar nu crude pupicei si spor la lucru!

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:25

foarte gustos , eu ma gandesc sa le prepar si sa le coc pe gratar , la gradina , sa prinda pojghita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu burgul picant-"Sebzeli pilav"- cu snitele de vita