Mamaliguta cu surprize

de epurasha2bb in Vita, 16 Apr 2010 | 1751 vizualizari

 

nu e de la Andreea Marin..:)

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 200 g branza rasa
  • 3/4 punga malai
  • 200 g carne tocata vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei rosu
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu surprize:

Se fierbe laptele cu un praf de sare, se adauga malaiul cate putin, batand cu telul.Se face o mamaliguta vartoasa.se ia de pe foc sa se raceasca putin.


Se unge cu putin ulei o tava dreptunghiulara mica.Se intin de un strat de mamaliga.Apoi presaram branza rasa si apasan sa intre in branza.Apoi facem gogoloaie din carnea de vitel amestecata cu ceapa, morcovul si ardeiul date pe razatoare.


Peste gogoloaie punem iar mamaliga, facem cu mana mici placintele ce se muleaza pe gogoloaie ca o plapumica.Apoi presaram iar branza rasa si bagam la cuptorul incins.Trebuie sa se rumeneasca putin.Eu am cuptor normal cu gaz si am lasat cam 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:39

fetelor multumesc de felicitari, m-am bucurat mult sa ma vad in revistuta !

epurasha2bb 1

17.04.2010, 08:43

rivka poti sa calesti , probabil ca e chiar mai gustos asa calit.Eu voiam sa zc doar ca nu iese crud nici daca nu e calita dar data viitoare cand fac si eu am sa calesc putin inainte totul.Asa necalita se coace acolo sub paturica de mamaliga fierbinte si iese cam ca niste perisoare ferte.Dar nu crude pupicei si spor la lucru!

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:25

foarte gustos , eu ma gandesc sa le prepar si sa le coc pe gratar , la gradina , sa prinda pojghita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel