Mancare ardeleneasca de mazare cu smantana

de divainbucatarie in Mancaruri de legume, 13 Iun 2011 | 11001 vizualizari

COMENTARII (22)

DIANA B 1

13.06.2011, 10:18

Bunutaaaaaaaaaaa

adry88 1

13.06.2011, 10:28

buna

Rocsi 1

13.06.2011, 10:49

buna mazarica

mena29 1

13.06.2011, 11:47

bunaaa!

mirela0911 1

13.06.2011, 12:22

buna mazarea

lilik 1

13.06.2011, 12:42

mihaelaM 1

13.06.2011, 12:57

diaconta 1

13.06.2011, 15:23

foarte bun si eu am luat mazare,abia astept sa fac

kamy 1

13.06.2011, 20:11

de ce ardeleneasca?

Lau 1

13.06.2011, 21:54

bun

LUK 1

13.06.2011, 23:07

MotanLaOale 1

14.06.2011, 08:32

buna buna

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:23

Multumesc Diana!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:24

Multumesc eduard!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:24

Multumesc rocsi!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:24

multumesc mena!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:25

multumesc mirela!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:25

multumesc lilik!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:25

multumesc mihaelab!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:25

multumesc claudia!

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:26

kamy, pt ca in ardeal se gateste mai mult cu smantana, in sud si moldova cu suc de rosii ...

divainbucatarie 1

14.06.2011, 16:27

Multumesc sufletista!
Multumesc Luk!
Multumesc Vladimir!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu broccoli si sos tomat