Mancare de bob

de Julie in Mancaruri de post, 29 Iul 2011 | 14593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g bob,
  • 1 morcov,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 1 lingura suc de rosii, 
  • 2 linguri ulei,
  • marar, patrunjel,
  • sare, piper, cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de bob:

Pentru mancare, de la bob se folosesc pastaile verzi, tinere, taiate rondele, si boabele verzi din interiorul pastailor mature.
Se inabusa ceapa tocata marunt, in ulei si apa, in proportii egale. Se adauga morcovul taiat in cuburi mici, bobul si se completeaza cu apa, cat sa acopere totul. Se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se adauga apoi suc de rosii, cimbru, sare si piper dupa gust. Dupa inca 5-6 minute, se opreste focul si se adauga verdeata tocata marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de bob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu fasole boabe(de post)