Cus cus cu legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 18 Apr 2012 | 3373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus-cus
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 mocov mic
  • 4 ciuperci marisoare
  • 3 rosii mai micute
  • sare
  • chilli
  • curry
  • nucsoara
  • Ptr salata:
  • 1/2 varza mai micuta
  • 1 morcov marisor
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume:

Cuscus-ul l-am pregatit conform instructiunilor de pe eticheta (la mine 6 minute in apa clocotita + sare). L-am scurs de apa, apoi l-am condimentat cu curry, chilli, nucsoara si sare.


Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei de masline, amestecand sa nu se arda. Am adaugat morcovul taiat bastonase, apoi ciupercile feliate si le-am lasat sa se caleasca cateva minute. Am adaugat putina apa calda si am lasat pe foc pana a scazut. Rosiile taiate in jumatate le-am pus peste restul legumelor si am lasat sa se caleasca, amestecand usor sa nu se arda.


Peste amestecul de legume am adaugat cuscus-ul, amestecand usor ptr a nu sfarama rosiile.


Am servit cuscus-ul cu o salata de varza si morcov.


O mancarica usoara si gustoasa!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

21.04.2012, 00:03

luitza

roxanabucataras 1

24.04.2012, 12:09

bun

Sim0na 1

24.04.2012, 19:24

roxanabucataras

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Sarmale fara carne