Mancare de carne cu arpagic

de adela1981 in Porc, 21 Feb 2012 | 7418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr arpagic
  • 5 catei de usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 conserva de rosii decojite in suc (240 gr)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita busuioc uscat  
  • 100 ml vin alb
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de carne cu arpagic:

Hmmm, aveti ceva de lucru la arpagic de curatat  :) dar merita :))), se curata arpagicul si se spala, carnea se taie bucatele, ardeiul fasii si usturoiul in rondele. Calim arpagicul in ulei, adaugam usturoiul, apoi ardeiul taiat fasii, se lasa 2-3 minute. Dupa ce s-au calit legumele , adaugam carnea si lasam 1-2 min, impreuna cu legumele, apoi condimentam cu sare, piper si busuioc, turnam vinul si lasam sa fiarba sub capac, la foc incet.  Dupa ce a fiert carnea, adaugam rosiile tot cu suc si mai lasam  atat pana ce scade putin sosul format, se mai potriveste de sare,  daca e nevoie. Cand este gata se presara cu patrunjel proaspat taiat si se serveste  cu  o portie mare de mamaliguta! Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de carne cu arpagic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu fasole verde