Mancare de fasole teci

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 25 Oct 2010 | 7816 vizualizari

 

Este delicioasa si in zi de post, si in zi de dulce. Este usoara, racoritoare ,un pic acruta, noua ne place.

 

INGREDIENTE

  • un borcan de fasole teci ( sau o punga din congelator pentru cei care mai au congelata, la noi s-a terminat si a trebuit sa cumpar la borcan);
  • o legatura- doua de ceapa verde;
  • sare;
  • ulei;
  • bulion;
  • patrunjel verde.
  • 2-3 rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole teci:

Am gatit-o tot in wok.


Cum am procedat? Tare simplu..


Fasolea se scoate din borcan, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare;


intre timp, am pus in wok ulei, bulion, ceapa tocata marunt, si apa si am lasat sa fiarba.


Dupa cateva minute se adauga fasolea, si rosiile taiate marunt, si se lasa sa fiarba putin . Apoi mancarea se da la cuptor pentru alte cateva minute. Inainte de a opri focul se adauga patrunjelul tocat marunt.


Se adauga sare dupa gust.


Daca nu e zi de post, se poate pregati cu carne de pui/ porc/ vitel.


Cine nu este la regim poate adauga o lingura de smantana, cei ce sunt la regim ii pot adauga o lingura de iaurt dietetic.


Pofta buna!


Ana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole teci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lacrimioara 1

26.10.2010, 21:49

bine ai venit arata bine

jurnalulanei 1

28.10.2010, 12:05

bine v-am gasit! Va multumesc pentru asa o primire calda!

adry88 1

29.05.2011, 17:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Lenticchie con sugo e cotechino (Linte cu sos de rosii si carnati)